fbpx

Prokurorët e sapozgjedhur publik japin betimin solemn

Prokurorët e sapozgjedhur publik të Shkupit dhanë deklaratën solemne para anëtarëve të Këshillit të prokurorëve publik.

Bëhet fjalë për tre prokurorë Dijana Sulejmani, Mustafa Hajrullahi dhe Sofka Qeka Naumova të cilët u zgjodhën nga ana e Prokuroria themelore publike në Shkup.

Në seancën e rregullt të prokurorëve publik e cila do të mbahet sot do të bëhet zgjedhja e tre prokurorëve publik nga radhët e kandidatët me Akademi të kryer për gjykatës dhe prokurorë publik. /portalb/

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close