Mijëra amendamentet e VMRO-së, vetëm një mundësi mund ta “shpëtojë” Parlamentin e Maqedonisë nga bllokimi

Ekziston vetëm një mundësi që puna e Kuvendit të Maqedonisë mos bllokohet nga mijëra amendamentet e dorëzuara nga opozitarja maqedonase VMRO-DPMNE për ligjin e gjuhëve, njofton Portalb.mk. Sipas ekspertëve, që mos të shkelet rregullorja si dhe nga ana tjetër mos të merret Kuvendi vetëm me një ligj dhe të neglizhojë ligjet tjera, seancat plenare mund … Continue reading Mijëra amendamentet e VMRO-së, vetëm një mundësi mund ta “shpëtojë” Parlamentin e Maqedonisë nga bllokimi