fbpx

Punonjësit e “Ohis” protestojnë para Qeverisë dhe Parlamentit

“Protestojmë pasi që nuk kemi çka të hamë, nuk na intereson që Shtefan Fyle sot është në Parlament”, kështu u shprehën disa qindra protestues të punësuar në fabrikën “Ohis” të cilët protestuan në mënyrë të qetë për shkak se nuk kanë marrë 13 rroga.

“Fabrika nuk punon që nga Viti i Ri, mirëpo nuk ka se kush të na dëgjojë”, ankohen të punësuarit në “Ohis”. /portalb

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close