fbpx

Grabitet farmacia “Zegin” në Shtip, arrestohet autori

Gjatë ditës së djeshme është kryer grabitje mbi 25-vjeçaren S.L., e punësuar në farmacinë “Zegin” në rrugë “Josiv Kovaçev” në Shtip.

Autori nga e punësuara ka marrë 1.500 denarë. Janë marrë masa nga ana e policisë dhe është konstatuar se autori 15-vjeçar L.A., i kujdesur në EEK “Tetovë”-Dega e Velesit dhe kundër të njëjtit do të parashtrohet padi përkatëse. /portalb

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close