fbpx

Vihen në funksion kamerat e sigurisë në rrugët e Shkupit

?amerat e sigurisë të cilat u vendosen në Shkup që para dy viteve, sot në Ditën e Policisë do të lëshohen në përdorim.

Sipas paralajmërimeve, më shumë se njëqind kamera të cilat do të vendosen në vendet më frekuentuese në Shkup, 24 orë në ditë do të incizojnë, aksidente trafiku, kundërvajtje, ndërsa policisë do t’ia lehtësojnë punën.

Promovimi dhe lëshimi në funkksion i projektit “Qyteti i sigurtë” është planifikuar për në ora 13:15 në SPB Shkup. /portalb/

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close