Ramadan Ramadani emërohet drejtor i Qendrës Kulturore në Stamboll

Profesori dhe aktivisti, Ramadan Ramadani, në seancën e sotme të Qeverisë, është emëruar drejtor i Qendrës Kulturore në Stamboll, i cili deri më tani ka qenë u.d. drejtor i të njëjtit institucion, njofton Portalb.mk. Pos tij, në këtë seancë për u.d. drejtor të Inspektoratit Shtetëror Komunal është emëruar edhe Elizabeta Jovançeva. Në seancën e sotme, … Continue reading Ramadan Ramadani emërohet drejtor i Qendrës Kulturore në Stamboll