fbpx

Adoleshenti transformohet në femër

Adoleshenti Ryan McKenna gjithnjë ka ëndërruar të jetë femër por në fakt ai u shndërrua krejt rastësisht. Për shkak se kishte prirjet dhe dëshirën për të qenë femër ai nisi të frekuentonte grupet e femrave në shkollë e më pas nisi të sillej e vepronte njësoj si mikeshat femra. Tanimë ai mund të cilësohet një mashkull me fustan dhe jeton krejt si femër ndërsa mungesa e balancës mes hormoneve shkaktoi shndërrimin. 

“Transformimi im ishte i jashtëzakonshëm. Isha një djalosh i vogël tipik dhe mu krijuan natyrshëm format trupore të një femre. Kam qenë gjithnjë i frustruar që nuk kam qenë femër por nuk e prisja kurrë të isha e tillë”, tha mashkulli i kthyer në femër. /thesun.co.uk

Lajme të ngjashme

Back to top button