fbpx

Top trendet për këtë sezonë

Moda në mënyrë konstante ndryshohet dhe jo çdoherë kemi mundësi që të jemi tërësisht në hap me të. Por, këtë sezone janë disa gjëra që patjetër duhet t’i keni në gardërobën tuaj. Këtë pranverë dhe verë, lejoni që ngjyrat të dominojnë në gardërobën tuaj dhe hapeni sezonën pranverë-verë me dezenë mbresëlënës.

1. Grim me ngjyra pastele 


2. Këpucë me ngjyra mbresëlënëse


3. Veshje me vija


4. Ngjyrë mente 

5. Kombinim bardhë e zi

6. Manikyr nga ana e kundërt

7. Veshje me dezen me lule

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close