fbpx

Protestë paqësore në Shkup

Për sot përmes rrjeteve sociale grupe të ndryshme të rinjsh kanë paralajmëruar mbajtjen e një proteste paqësore kundër arrestimeve spektakolare të policisë dhe identifikimin e tyre me islamistët radikalë.

Protesta paqësore nga  ftesat që janë bërë në rrjetin social Facebook,  do të nisin nga xhamia Jahja Pashë  në Shkup pas faljes së xhumasë, ndërsa do të ndalojnë para kompleksit të Gjykatave.

Nuk dihet nëse për protestën është marrë leje nga policia, apo se kush është organizator i protestës. 

/Portalb/

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close