fbpx

EULEX-i, zakonisht godet pa paralajmërim!

EULEX-i nuk ka dashur t’i komentojë raportimet nëpër media se ky mision është duke u përgatitur që të ndërhyjë në veri për t’i arrestuar kriminelët të cilët veprojnë në këtë pjesë.

Zyrtarë të këtij misioni kanë deklaruar për “Tribuna Shqiptare” se nëse ky mision vepron në veri, atëherë këtë e bëjnë pa paralajmërim.

Nga ana tjetër, zv/kryeministri i Kosovës Hajredin Kuçi dhe ministri i Punëve të Brendshme, Bajram Rexhepi, kanë deklaruar se nuk janë në dijeni nëse EULEX-i planifikon që t’i dërgojë njësitë speciale për t’i arrestuar kriminelet në veri. /telegrafi

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close