fbpx

Nesër protestë qytetare, “Stop rasteve të montuara”

Në rrjetin social Facebook popullata shqiptare po organizohet masovikisht për protesta paqësore me titullin “Stop rasteve të montuara” duke bërë thirrje gjithë qytetarëve anembanë Maqedonisë  t’i përkrahin të arrestuarit e akuzuar nga MPB për terrorizëm fetar. 

Si që thuhet në paralajmërim, protesta do të nis nga Xhamia Jahja Pashë, pas faljes së Xhumasë diku rreth ora 13:30 dhe protestuesit me gjasë do të shkojnë drejtë Gjykatës Themelore të Shkupit. /portalb 

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close