fbpx

Kthehet A1-shi!

Kthehet televizioni A1, shumica e gazetarëve të A1 janë pjesë e redaksisë së re të internet televizionit A1 On.

Televizioni startoi dje me emetimin e artikujve të parë. Mes gazetarëve janë edhe Katerina Canevska Arsovska, Lubisha Nikollovski dhe Predrag Petroviq,  të gjithë ish-gazetarë të televizionit A1.

“Të mbledhur rreth idesë së njëjtë, po vazhdojmë me gazetari elektronike, e cila është shpresa jonë e fundit për demokraci në sektorin publik”, thuhet në lajmërimin e A1. 

 

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close