fbpx

Gazetarët bojkotojnë institucionet dhe partitë

Gazetarët të enjten, me rastin e 3 Majit, Ditës së lirisë së shprehjes do të bojkotojnë institucionet qendrore dhe subjektet politike, për të kërkuar kthimin në Kuvend të Kodit të ri penal, pasi sipas tyre, nenet 37 dhe 38 cenojnë lirinë e shprehjes.

Bojkot, sepse liria e shtypit nuk negociohet.

Bojkot, sepse me Kodin e ri Penal, liria e shtypit fundoset.

Bojkot, sepse Kodi i ri Penal duhet të rikthehet në Kuvend dhe nenet 37 e 38 duhet të hiqen. /Telegrafi

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close