fbpx

Nano-Arrestimet në Maqedoni, mos të jepet dënim kolektiv

Kandidati për president të Shquipërisë Fatos Nano ka komentuar zhvillimet në Maqedoni, pas arrestimit të 20 të dyshuarve për terror të radikalizmit islamik, të dyshuar edhe si shqiptarë.

“Zhvillimet në Maqedoni janë kritike, por palët politike nuk kane interes të përfshihen në konflikte, ato nuk duhet të nguten dhe të paraqesin cdo incident në frymën e konflikteve” tha Nano.

 “Drejtësia duhet të ndëshkojë keqbërësit individualisht dhe jo të japë një dënim kolektiv” ka thënë Fatos Nano.  / Portalb

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close