fbpx

Partia Liberal Demokrate përshëndet aksionin “Monstrum”

Partia Liberal Demokrate e përshëndet aksionin e MPB-së dhe shpreson se dëshmitë materiale të mbledhura në aksionin “Monstrum” janë të pakundërshtueshme dhe se do të zbardhet rasti, me çka do të nxjerrën para drejtësisë autorët e  vërtetë të këtij krimi”, thuhet në lajmërimin nga ana e partisë.

Kjo është një pjesë e lajmërimit të partisë opozitare PLD në të cilin mes tjerash thuhet se prania e përkrahësve të radikalizmit islam dhe të terrorizmit të cilët kanë marrë pjesë në luftën kundër NATO-s, në territorin e Maqedonisë është edhe një arsye shtesë për shqetësimin serioz në lidhje me sigurinë dhe stabilitetin e vendit. /portalb/

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close