Viti i Skëndërbeut, aktivitete të shumta edhe në Maqedoni

550 vjetori e vdekjes së heroit kombëtar Gjergj Kastriti Skenderbeu dhe shpallja e vitit 2018 si vit mbarkombtar i Skenderbeut, do të shënohet edhe në Maqedoni, njofton RTVM2. Nën patronazhin e kreut të kuvendit Talat Xhaferi dhe nga ITKSH, ky vit do të shënohet edhe në Maqedoni. Festimet do të fillojmë më 17 janar me … Continue reading Viti i Skëndërbeut, aktivitete të shumta edhe në Maqedoni