fbpx

iPhone paraqet maskën e qëndrueshme nën ujë

Concord Keystone paraqiti maskën e qëndrueshme ndaj ujit ECO MarineCase për iPhone 4 dhe 4S para pushimeve verore. Me të tani mund të fotografoni dhe të incizoni përderisa jeni nën ujë, me thellësi maksimale prej 6 metrave.

Maska prej silikoni, me zgjedhje prej ngjyrës së zezë apo të bardhë, krejtësisht e mbulon telefonin, por, sipas prodhuesit, është bërë jashtëzakonisht bukur që të mund të shfrytëzohet edhe nën ujë, për shembull të shikohen filma ose të shfrytëzohet tastjera për të shkruar e-mail.

Maska kushton rreth 40 dollarë, por nuk patëm sukses që në faqen e Concord Keystone të gjejmë se a ka porosi edhe për Maqedoni dhe Shqipëri./it.com.mk

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close