fbpx

Promovohet libri ‘Terrori i Serbisë pushtuese mbi shqiptaret nga viti 1844-1999’

Promovohet libri ‘Terrori i Serbisë pushtuese mbi shqiptaret nga viti 1844-1999’ nga Nusret Pllana, te premten ne ora 14:00 në hapësirat e “Libraria e Çarshisë” në Shkup.

‘Terrori i Sërbisë pushtuese mbi shqiptarët 1844-1999’ është një vepër e botuar në disa gjuhë, shqip, anglisht, gjermanisht dhe frengjisht,  dhe i përgatitur nga Prof.Dr. Nusret Pllana i ngarkuar me punë në Arkivat e Qeverisë së Kosovës dhe si profesor i Univerzitetit të Prishtinës.

Librin e ka redaktuar Prof.dr. Emin Kabashi ndersa redaksia perbehet nga Adem Demaçi, Agim Çeku, Emin Kabashi, Halit Halimi, Sabit Uka, Gazmend Berisha, Jusuf Osmani.

/Portalb/


Lajme të ngjashme

Back to top button
Close