fbpx

“DM”: Në Maqedoni nuk ka nga eko-qullet kontestuese për foshnja

Eko-qullet kontestuese për foshnja, të tërhequra nga disa vende, te ne as që janë në shitje, kumtoi sot Zinxhiri i marketeve “DM” në Maqedoni.

“Produktet për fëmijë të tërhequra nga disa vende, nuk janë shitur fare në Maqedoni, në asnjë nga dyqanet e tyre”informoi “DM”.

“DM” fton të gjithë blerësit të cilët kanë blerë produkte me afate të dyshimta, të njëjtat mos t’i konsumojnë dhe t’i kthejnë në dyqanet “DM” në Maqedoni, pa marrë parasysh nëse i kanë hapur apo jo.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close