fbpx

Nxënësit përmes anketave kahëzohen në arsimin e lartë

Me qëllim zbulimit të afiniteteve studimore, filloristët dhe gjimnazistët do të plotësojnë pyetësorë.

Në koordinim me Agjencinë për punësim, Ministrinë e Punës dhe Politikës Sociale dhe Ministrinë e Arsimit do të fillojnë projekt në shtatë shkolla fillore në shtet.
Projekti do t’ju ndihmonte nxënësve që të marrin kahje të duhur në jetë. /portalb/

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close