fbpx

Espen Barth Eide: Do të shohim çfarë të bëjmë për Maqedoninë

“Mbështetja jonë në Bukuresht ishte shumë e fuqishme dhe ajo edhe më tej mbetet e tillë dhe po shikojmë se a ka ndonjë mënyrë për përshpejtimin e procesit. Shpresa ime është se diçka do të dalë nga Samiti në Çikago gjë që do të demonstrojë se procesi është në drejtim të duhur. Bashkarisht do të punojmë edhe në atë çështje”, deklaroi Espen Barth Eide, ministër i Mbrojtjes i Norvegjisë.

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close