DITA JONË

Lajme të ngjashme

Një koment

  1. cfare shperthimi me keto tekstet e fundit, Xhabir!
    ne pritje te myxheverit te rradhes, edhe njehere po ta perkujtoj ate takimin per botimin e kolumnave ne forme edicioni special! Salajdini, Fatmiri dhe ti per arsyet letrare, Pajaziti per qasjen shkencore qe e sjell afer lexuesit ne menyre shume te vecante, Roberti me gjuhen e numrave dhe logjiken par exellence, Merseli me tekstet plot vetedijesim politik dhe humor te holle. Eshte mekat keto vlera te mbeten vetem ne rrjet. Publicistika shqiptare ne Maqedoni dhe me gjere ka nevoje per botimin e tyre. Gjithsesi do ta bejme, me shprese permes ketij portali, por sidoqofte do ta realizojme, me kismet:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *