Pse meshkujt ende frikohen aq shumë nga femrat ambicioze?

Lajme të ngjashme

Komentet

  1. hik vella peej atyre grave dhe ma.mire rri i pamartuar se sa ti marresh ne qafè femijwt e tu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *