fbpx

Lëshohet në shitje Hard Drive Sq

Kompania Freecom (pjesë e grupit Mitsubishi Chemical) lëshoi në shitje një disk interesant të jashtëm të quajtur Hard Drive Sq.

Dizajni modern i shtëpizës është nënshkruar nga Arman Emami (produkti fitoi edhe shpërblimet si Reddot 2012, iF Design Award 2012 GOLD dhe Universal Design Award 2012), e si material gjatë ndërtimit janë përdorur alumini dhe plastika.

Në shtëpizë është vendosur një disk me format 3.5-inçësh që punon pa zhurmë dhe me shpenzim të ulët të energjisë, derisa furnizimi i ndarë mundëson, krahas kompjuterëve, kyçjen e pajisjeve edhe në televizor, set-top-box dhe elektronikën tjetër multimediale. Ndërfaqja për këtë synim është USB 3.0.

Me pajisjen Freecom dërgon edhe softuerin Nero Backup dhe aplikacionin green button, i cili ul shpenzimin e energjisë, dhe në mënyrë automatike kalon pajisjen në mënyrën kursyese të punës kur ajo nuk po përdoret. Në dispozicion janë kapacitetet prej 1, 2 dhe 3 TB me çmimet e propozuara prej 150, 185 dhe 240 euro dhe atë me garanci dy vjeçare./botashqip

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close