fbpx

Vijnë muslimanët!

Një grup i komediantëve muslimano-amerikan shkojnë të luftojnë kundër islamofobisë duke përdorur armën e vetme që ata e kanë: shakanë.  Vijnë muslimanët! Ndjekni këto komediantë që do të vizitojnë qytetet e mëdha, vendet rurale,  lokalet dhe gjithçka që do të bëhet shou.

Komentet nga ikonat e pop kulturës Daily Show’s Jon Stewart, Rachel Maddow, Janeane Garofalo, Soledad O’Brien, David Cross, dhe Lewis Black tregojnë për filmin si komediantët udhëtojnë në Amerikën e Mesme. A do të qeshet audienca? A do ta bëjnë ndryshime? Kënaqësia është e siguruar, ju kurrë nuk do të qesheshit aq fortë si musliman! / Portalb/ themuslimsarecoming/ boingboing

Shikoni videon më poshtë!

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close