fbpx

U formua Komiteti për bujqësi dhe siguri të ushqimit

Qeveria solli vendim të formojë Komitet për bujqësi dhe siguri të ushqimit i cili do ta ndjekë realizimin e masave dhe projekteve lidhur me agrosektorin, sigurinë e ushqimit dhe mbrojtjen veterinare të kafshëve dhe do të japë udhëzime dhe propozime për shkak të përmirësimit të gjendjeve në ato sfera.

Me punën e Komitetit kryeson kryeministri, ndërsa anëtarë janë edhe zëvendëskryeministri për çështje ekonomike dhe për koordinim me resorët ekonomik, ministrat e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Shëndetësisë, Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, Financave, si dhe drejtorët e agjencive për mbështetje financiare në bujqësi dhe zhvillimin rural dhe për ushqim dhe veterinari, kumtoi shërbimi qeveritar për shtyp.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close