fbpx

Shkup, konfiskohen 34 vetura nga taksistët ilegalë

Gjatë vikendit inspektorët e qytetit, në bashkëpunim me MPB, dhe Agjencia për menaXHim me pronat e konfiskuara, konfiskuan edhe 4 vetura nga vozitësit ilegal.

Deri më tani numri i veturave të konfiskuara në Qytetin e Shkupi ka arritur në gjithsej 34 vetura
Kundër të gjithë shkelësve, pavarësisht masës së shqiptuar për konfiskimin e përkohshëm të mjetit vozitës, janë shqiptuar edhe akuza tjera kundërvajtëse.

Gjoba për ushtrim jo legal të veprimtarisë auto-taksi është 500 euro në kundërvlerë denar. /portalb

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close