Sela ndaj kryeministrit Zaev: anashkalove 100 mijë qytetarë të Maqedonisë

Lideri i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela gjatë vizitës së tij të sotme në Komunën e Gostivarit ka komentuar edhe parullat e Lidhjes Social Demokrate të Maqedonisë (LSDM) duke thënë se në “Një shoqëri për të gjithë” dhe “Jetë për të gjithë qytetarët e Maqedonisë”, Zoran Zaev ka lënë jashtë 100 mijë qytetarë të Maqedonisë. … Continue reading Sela ndaj kryeministrit Zaev: anashkalove 100 mijë qytetarë të Maqedonisë