fbpx

Si mundet teknologjia ta transformojë trupin e njeriut?

Lucy RcRae e quan veten një arkitekte trupi. Ajo është e trajnuar në baletin klasik dhe ka një mbrapaskenë në arkitekturë dhe modelim.  Ajo punon Philips Electronics ku eksperimenton si teknologjia mund të transformojë trupin e njeriut. 

Ajo ka shpikur një parfum i cili gëlltitet. Bëhet fjalë për një pilulë kozmetike që mund ta gëlltisni dhe aroma del jashtë sipërfaqes se lëkurës kur ju djersiteni.

Kjo vajzë fenomenale  parimisht duke eksperimentuar në vetvete ka punuar koncepte si- tatuazh elektronik, i cili zgjerohet me prekje, apo fustanet të cilët fluturojnë dhe ndriçojnë me drita.

“Kam mësuar se nuk ka kufi, dhe po ta shikoni evolucionin e punës sime unë mund të shoh pika dhe lidhje të cilat kanë kuptim…”

Më poshtë keni videon, dëgjoni me sa pasion flet Lucy RcRae për punën e saj të jashtëzakonshme. /ted.com /portalb /

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close