fbpx

Biznes klima në Maqedoni, shteti armik i firmave

?agazina Evrozum këtë herë është përkushtuar analizave për biznes klimën e Maqedonisë.

Për zhvillimin e qëndrueshëm të ekonomisë Komisioni Evropian kërkon nga Maqedonia të sigurojë sundimin e të drejtës. Ligje ka, por me çka ballafaqohet bashkësia e biznesit në realitet? Thuhet se ka presion, pronarët e thonë këtë.

Çfarë është ndihma e Komisionit Evropian për zhvillimin e biznes sektorit? Ekspertët thonë se japin mundësi të cilat në çdo rast e nxisin zhvillimin e sektorit privat.

Evrozumi i analizon edhe sa janë të njohur biznesmenët me mundësitë e fondeve evropiane. Si është të bësh biznes këtu, e si është në vendet e Bashkimit Evropian?

Për më shumë informata dhe përgjigje në këto pyetje, shikoni videon.

/24vesti, Tv Era, portalb

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close