fbpx

Zagreb- Seks në mes të ditës në shesh

Zagreb,  mesditë, qendër e qytetit, një çift nuk sheh botën me sy.
Të dy përpara një shitoreje janë kënaqur në pasionin e njëri tjetrit, ndërsa njerëzit kanë kaluar para tyre. 

Në shkallët e shitores së mbyllur ata ishin mbuluar me xhaketë dhe kishin filluar të bëjnë marrëdhënie seksuale.

Më në fund, dikush kishte thirrë policinë e cila çiftit ia ndërprenë kënaqësinë. Burri i acaruar kishte nisur një zënkë me policinë, por më në fund ishte dorëzuar. 

/portalb

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close