fbpx

Strugë, pastrohet bregu i liqenit

Në kuadër të aksionit”Të gjithë në aksion për Maqedonin e Gjelbër”, në Strugë u pastrua bregu i liqenit në pjesën e fushës së hendbollit, në plazhin e meshkujve si dhe në bregun në drejtim të liqenit afër “Euro Hotelit”.

Në aksion u përfshinë nxënës të shkollave, përfaqësues të pushtetetit vendor nga ndërmarrjet komunale si dhe përfaqësues nga dikasteri i Ekologjisë si dhe qytetarë të shumtë të Strugës.

Ky aksion zhvillohet në kuadër të shenimit të 22 prillit ditës botërore te tokes dhe shënohet me një sërë aktivitetesh në shumë vende të botës.?

/Portalb/

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close