fbpx

Houit, Vrasja e pesfishtë nuk guxon ta pengojë integrimin e Maqedonisë në BE

“Kuptohet se ka persona, të cilët dëshirojnë ta shfrytëzojnë këtë ngjarje, për të argumentuar, se nuk është moment i mirë për vendin të hyjë në BE dhe të bëjnë pengesë ndaj këtij procesi. Por, ne nuk do të lejojmë të keqpërdoret kjo situatë dhe të shfrytëzohen ato argumente”.

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close