fbpx

Unazë e re për Aeroportin e Shkupit

“TAV Maqedoni” sot do ta promovojë unazën e re në Aeroportin “Aleksandri i Madh”.

Aeroportin e Shkupit  e ndërmori “TAV Aeroporte” në mars të vitit 2010 dhe me të do të menaxhojë deri në mars të vitit 2030. Kompania turke investoi 100 milionë euro. Modernizimi dhe ndërtimi i Aeroportit të Shkupit “Aleksandri i Madh” zgjati 18 muaj dhe pesë ditë.

Holdingu “TAV Aeroporte” është themeluar në Stamboll të vitit 1997 si investim i përbashkët i grupacioneve Tepe dhe Akfen.

Në hapjen pritet të marrë pjesë edhe kryeministri Hikolla Gruevski. /portalb

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close