fbpx

Maqedonia gjelbërohet nga të gjithë

Fushata “Të gjithë në aksion për Maqedoninë e gjelbërt – 2012” do të mbahet sot në vendin tonë e mbështetur nga Ministria e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapsinor dhe Agjencia për rini dhe sport.

Proekti relizohet me rastin e Ditës së planetës Tokë dhe përfshin pastrimin e bregjeve të liqenjve natyralë, atë të Ohrit, Dojranit dhe Prespës, domethënë përgatitje për sezonin turistik.

Aktivitete do të ketë edhe në komunat: Dojran, Resnjë, Ohër, Strugë, Berovë, Shtip, Veles, Demir Kapi dhe Gjevgjeli, kurse bartës kryesorë do të jenë ndërmarrjet komunale publike.
Aksioni do të mbështetet edhe nga organizatat joqeveritare, nga nxënësit e shkollave të mesme dhe kompania “Pakomak”. /portalb

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close