fbpx

Deputetët me debat të ri për rebalancin e Buxhetit

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë sot në kuadër të seancës së 34 duhet të vazhdon debatin për Propozimin shtesë për ndryshim dhe plotësim të Buxhetit të Republikës së Maqedonisë.

Në rend dite në seancë janë edhe propozimet për ndryshim të Ligjit për inspekcion pyellor dhe gjuetar, Ligjit për pengun e kontraktuar, Ligji për dhuratat shtetërore, Ligji për kadastër dhe patundshmëri dhe Ligji për arsimin e të rriturve, të gjitha në lexim të dytë.

Deputetët do të debatojnë edhe për ndryshimet e Ligjit për trashëgimi ligjore të Republikës së Maqedonisë të anëtarësimit në Fondin Monetar Ndërkombëtar dhe ndryshimet e ligjit për lojëra të fatit. /portalb/

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close