fbpx

Nuk e dinte se është shtatzënë, ndaj lind në shtëpi

Një banore tridhjetë e nëntë vjeçarja e Velesit nuk e dinte se është shtatzënë derisa nuk lindi, transmenton radio 5 fm.

Gruaja e cila ka dy fëmijë dhe një nip, ka menduar se organizmi i ndryshon për shkak se ka hyrë në menopauzë.

Kur kuptoi se bëhet fjalë për dhimbje të shtatzënisë nuk kishte kohë të shkojë as në spital, ndaj edhe lindi në shtëpi. Lindi një mashkull të shëndosh 3 kilogramë. /portalb/

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close