fbpx

Automjeti më me vlerë në botë

Në betejën me Toyota, BMW ka mbajtur sërish vendin e parë në renditjen e BrandZ.
Vlera e BMW shkon në 19.4 miliard euro. Kjo do të thotë plus 10 përqind në krahasim me një vit më parë. Toyota ndërkohë vlen 17.2 miliard euro.

Në vendin e tretë është Mercedes me 12.7 miliard euro. Më pas vijnë Honda, Nissan, Volkswagen, Ford, Audi, Hyundai dhe listën e mbyll Lexus.

Siç duket edhe për shumë kohë, BMW do mbetet marka automobilistike më me vlerë në botë./Portalb

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close