fbpx

Rinia shqiptare: “Edhe unë jam EVROPË!”

Qendra për Zhvillim Edukativ dhe Kulturor “RACIO” organizon evenimentin “Edhe unë jam EVROPË!”

Sipas burimeve zyrtare të qendrës RACIO ky eveniment do të përmbajë prezantime nga nxënës të shkollave të mesme shqiptare në tema të ndryshme që lidhen me aspiratat e vendit tonë për tu bërë pjesë e familjes së madhe evropiane.

Evinimenti i organizuar nga qendra RACIO do të mbahet sot në ora 14:00 në hapësirën e komunës së Çair. /Portalb

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close