fbpx

Mbahet konferenca për çështje ekologjike Balwois 2012

Fjalim në hapjen e Konferencës së pestë ndërkombëtare për ujërat, klimën dhe mjedisit jetësor – Balwois 2012, do të ketë ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Abdylaqim Ademi.

Konferenca ka karakter tradicional dhe ka rëndësi të madhe për Ballkanin, sepse i mbledh në një vend politikanët, shkencëtarët, si dhe të gjithë ata që merren me ujërat, klimën dhe mjedisin jetësor, duke i dhënë rolin qendror udhëheqës Maqedonisë.

Organizatorë të konferencës janë Instituti ballkanik për ujëra dhe mjedisi jetësor nga Franca, Fakulteti i Ndërtimtarisë pranë Universitetit “Shën Kirili dhe Metodij” nga Shkupi dhe Shoqata meteorologjike e Maqedonisë, METEO MAK. /Portalb

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close