fbpx

LG shet 3 milionë telefona me LTE

Me sa duket, LG e ka lidhur fatin e saj me telefonat LTE të pajisur me internet të shpejtë mobil, dhe kjo strategji deri tani i ka prodhuar rezultate, pasi që prodhuesi aziatik po feston për 3 milioënë telefona të shitur LTE, në mbarë botën.

Megjithatë, kur mendojmë për këtë arritje të LG-së, gjithashtu duhet pasur parasysh arritjet e rivalëve të tregut, si Apple apo Samsung, prodhues të cilët e kanë ndryshuar tërësisht industrinë si dhe po e dominojnë atë.

Sipas LG, përdoruesit kryesor të telefonave të bazuar në teknologjinë LTE vijnë nga Korea e Jugut dhe Amerika Veriore, ndërsa kompania thotë se deri në fund të vitit ajo do të jetë prezente edhe në 20 shtete tjera të botës.

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close