fbpx

Beirut – Nantes

Grupi: Beirut
Kënga: Nantes
Albumi: The Flying Club Cup

Beirut është një grup muzikor nga Amerika. Atë e ka formuar një djalosh i ri Zach Condon në formën e një projekti muzikor të quajtur Santa Fe (vendi ku ai inçizoi albumin e parë) i cili më pas u bë një bend shumë i suksesshëm jo-komerical. 

Muzika e këtij grupi është e inspiruar nga melodia e Ballkanit, trumbeta dhe tupanë. Condon këndon për jetën bohemiane, endjen e karrocave të jevgjve, për shpirtin dhe dashurinë.

Albumi i parë debutues ishte Gulag Orkestar.
Web faqja zyrtare e Beirut.

/Portab/

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close