fbpx

Albert Einstein: pyetësori mbi racën njerëzore

Kur mbërriti në SHBA si gjithë emigrantëve të tjerë, i dhënë një pyetësor për të kompletuar. Ndër të gjitha pyetjeve të cilat duhej dhënë përgjigje, njëra pyeste: “Cilës racë i përkisni?”. Dhe ai u përgjigj: “Racës njerëzore”.

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close