Маnçevski: Pjesa më e madhe e buxhetit – 19,3 milionë euro – do të shkojnë për RTM-në, RDM-në dhe ASHAAM-in

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *