fbpx

Femrat mbi 30 vjeç, të gatshme për seks që në takimin e parë

Një e treta e pjesëmarrësve(34 për qind) e moshës mbi 30 vjeç u shprehën se shkojnë që në takimin e parë për mardhënie seksuale në krahasim me 12 për qind e 24-27 vjeçarëve që u shprehën jo.
Femrat mbi 30 vjeç kanë më shumë gjasa për të bërë seks që në takimin e parë me një person që u pëlqen se sa homologet e tyre të reja, sipas një studimi të ri.

Një e treta e pjesëmarrësve(34 për qind) e moshës mbi 30 vjeç u shprehën se shkojnë që në takimin e parë për marrëdhënie seksuale në krahasim me 12 për qind e 24-27 vjeçarëve që u shprehën jo.

Hulumtimi është kryer për të kuptuar më mirë mënyrën pse vetëm gratë e kësaj moshe e bëjnë këtë gjë.

Luka Pomaro, një prej studiuesve të studimit prej 1.171 gra në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar, tha: “fjetja me dikë që në takimin e parë është një vendim tërësisht personal për të dy personat që takohen.

“Gjithkush ka pikëpamje të ndryshme mbi” mirësjelljen e takimit të parë “dhe në fund të fundit kjo është një zgjedhje individuale.
“E vetmja gjë që ne do të këshillonim është se njerëzit janë të sigurtë në takim dhe gjithmonë marrin masa të përgjegjshme.”

Studimi zbuloi se ata të moshës mbi 30 kishin më shumë të ngjarë që të kenë marrëdhënie seksuale në takimin e parë dhe të dytë gjithashtu.
Ndërsa më shumë se gjysma (53 për qind) e pjesëmarrësve femra ndërmjet moshës 24 dhe 27 thanë se do të presin deri në takimin e tretë.

Megjithatë, pothuajse tri të katërtat e të gjithë të anketuarve u pajtuan se seksi ishte “i rëndësishëm” pjesë e një marrëdhënie.

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close