fbpx

Pishinë në katin e 38-të që lidh dy ndërtesa (Foto)

 Në vitin 2016 (pas përfundimit të projektit) do të ndërtohet një pishinë, e cila do t’i lidhë dy kullat Sky Habitat në Singapor.

Ky kompleks përmban 509 apartamente dhe gjendet në pjesën qendrore të paralagjes Bishan, ndërsa pas përfundimit të projektit të ri, do të ofrojë një pamje mahnitëse nga lartë.
Pronarët e banesave, nga njëra kullë në tjetrën do të mund të kalojnë përmes urave që gjenden në katet 14 dhe 26.

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close