fbpx

Facebook ndryshon përsëri dizajnin: kështu duket Timeline i ri

Facebook ndryshon përsëri dizajnin: kështu duket Timeline i ri

Dhe derisa shumica prej nesh sapo ka filluar të mësohet me Timeline (kurse disa të tjerë as që e kanë aplikuar atë), nga Facebook vjen lajmi që ka filluar testimi i disa ndryshimeve të reja në dizajn.

Facebook ka njoftuar që ka filluar testimin e një varg ndryshimesh kozmetike, ku më e dukshme do të jetë forma e re e paraqitjes në krye të profilit Timeline. Ju sjellim screenshotët e dizajnit të ri ku shihen të dhënat për shfrytëzuesin brenda fotografisë kryesore, ndërsa një transformim të plotë ka pësuar edhe pjesa tekstuale me informatat për profilin./Portalb/

Lajme të ngjashme

Back to top button