fbpx

Arifi, Bashkimi Evropian nuk është vetëm ide, por edhe realitet

“Bashkimi Evropian nuk është vetëm ide, por edhe realitet që nënkupton implementimin e shumë aktiviteteve, ndërsa aktivitetet e këtilla kontribuojnë në rritjen e dukshmërisë dhe njoftimin e qytetarëve me integrimin evropian”, theksoi zëvendës kryeministrja Teuta Arifi gjatë fushatës “BE prej afër ” që u realizua në Komunën e Bogovinës.

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close