fbpx

5 gjërat që femra i dëshiron gjatë seksit

Në krevat tabu tema nuk guxon të ketë, posaçërisht nëse mes partnerëve sundon besimi, respekti dhe dashuria. 

Megjithatë ekzistojnë disa gjëra në seks të cilat femrat veçanërisht i dëshirojnë, por turpërohen t’ua propozojnë partnerëve.

Është koha që kjo të ndryshojë dhe ja disa këshilla se si ai problem të bëhet më i lehtë edhe për të dy, si të bisedohet për temën ‘delikate’, në fund, të kënaqen në kënaqësinë e dyanshme!

1. Dëshiron që partneri t’i ofrojë më shumë seks oral

2. Dëshiron të provojë seks në publik

3. Dëshiron që parneri të jetë domimant në seks

4. Ajo Dëshiron të monijë në seks

5. Dëshiron që partneri ta rrahë në prapanicë gjatë seksit

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close