fbpx

Microsoft pret 500 milionë shfrytëzues për Windows 8

Steve Bllamer, drejtor i Microsoft, pret që deri në fund të vitit të ardshëm, sistemi i ri operativ Windows 8 do të ketë 500 milionë shfrytëzues.

Ai e përshkruajti sistemin si sistemin më të thellë dhe më të gjerë me ndikimin më të madh, të cilin kompania e ka bërë ndonjëherë. /Portalb/

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close